VORES KONCEPT

Image by Tim Foster

Hos os får i en "3-i-1" aktiv luksus ferie. Rytter ferie, partner ferie og par ferie.

Vi kender det godt selv.

Michael vil cykle, helst hver dag, hele ferien eller næsten. Op på bjerge, ned ad kyster, på små og store stier og veje. Udfordrende for fysik og teknik, sved på panden og trætte ben samt god kaffe.

Tanya vil ikke cykle, men hun vil heller ikke sidde stille når solen skinner, vandet bølger og olivenlundene lokker. Fitness, velvære og kultur/gastro er hendes ønsker til en perfekt feriedag.

Det er meget svært at kombinere i een ferie uden at det ender i kompromiser, skuffelse og måske et lille hygge skænderi,. Og det er der jo ikke meget afslappende parferie over.

Heldigvis droppede vi skænderiet og fik ideen til Fit&Bike konceptet. 

Får du lov til at bruge nogle intensive timer på præcis den aktivitet du brænder for, 5-6 dage i ugen sammen med 5-6 ligesindede, hver formiddag. Så kommer du glad og positiv ud af badet eller op af poolen og mødes af en måske lidt træt og sulten, men helt sikkert lige så glad og positiv partner.

 

Så kan I nyde at være sammen og dele eftermiddagene og aftenerne med hinanden, nogle dage måske sammen med de andre deltagere.

Kald det gerne romantisk, kald det kvalitetstid, kald det hvad I vil, men det er altså dejligt at ligge sammen ved poolen og kigge over Middelhavet, at køre rundt i lejebilen og besøge de mange små hyggelige landsbyer, butikker med lokale håndlavede specialiteter og cafeer på Cypern eller slentre rundt i Nicosia, Limassol eller Paphos snørklede gader hånd-i-hånd. 

I bor flot.

Vores villaer er KUN for os, med 6 eller 7 eksklusive værelser med eget bad. Lækre fælles opholdsrum og flotte udendørsarealer. Een villa indbyder med Middelhavsudsigt, 2 saunaer og pool, en anden mere tilbagetrukket og stilfuld med privat jacuzzi. 

Vores hoteller er begge 4*, og tilbyder flotte forhold uden det bliver extravagant. Det ene ligger i Middelhavets vandkant i Limassol by og det andet langt vest på, i Paphos regionen, bygget over et gammelt kloster. 

Uanset overnatningsform er morgenmaden inkluderet hver dag og vi tilbyder enten snack eller stopper på lokale restauranter til frokost. Middagen er fælles et par gange om ugen, hvis I vil være med.
Det er jeres ferie, så I bestemmer...


Hos Fit&Bike slipper I for at bekymre jer om ferien nu bliver ok for partneren eller hvem der skal "bestemme". I får det begge præcis, som I vil have det, uden kompromis. Bare nyd I er her og kom gerne igen.

Velkommen i solen

Tanya & Michael