HANDELSBETINGELSER

TEKNISK REJSEARRANGØR

”Fit & Bike” ferieuger arrangeres og sælges af MTB-Adventure ApS, CVR: 39040751 medlem af Rejsegarantifonden nr. 2879. Du får altså en faktura fra og indbetaler til MTB-Adventure ApS.

BEKRÆFTELSE OG BETALING

Efter at du har udfyldt en bestillingsformular modtager du indenfor 1-2 dage en bekræftelse.
Indenfor 5 hverdage modtager du en købsfaktura på feriens totale pris - heraf et depositum a kr. 3.000,- per deltager. Modtager vi ikke din indbetaling indenfor 3 dage fra fakturadato, bortfalder din reservation og vi sætter din plads til salg igen.
60 dage før ankomstdato forfalder dit restbeløb.
Ved privatture eller pakker med fly eller andre tillægsydelser er depositummet højere.
Ved køb af tur senere end 60 dage før turstart fremsendes en købsfaktura på rejsens fulde pris til omgående betaling.

DELTAGERANTAL OG GENNEMFØRSEL

Ferieugerne gennemføres såfremt mindst 6 deltagere har bestilt senest 60 dage inden ankomstdato. Såfremt der ikke er nok bestillinger aflyses ugen og du tilbydes gebyrfri ombookning til en anden uge eller fuld refusion af alle indbetalte beløb indenfor 14 dage efter aflysningen.

BESTILLING AF FLY

Du bør IKKE bestille fly før din bestilling er bekræftet og ferieopholdet bekræftet gennemført.

FLIGHTPASS OG COVID TEST

Du er selv ansvarlig for at ansøge om det obligatoriske “CyprusFlightPass” og få foretaget en COVID19 test, som begge er påkrævet for indrejse i Cypern. Se vores vejledning HER

OVERDRAGELSE AF REJSEN

Du kan gebyrfrit overdrage din rejse til en anden deltager der ønsker at overtage din plads på samme vilkår som du har bestilt. Evt. meromkostninger for ændring af værelsestype eller andet faktureres og skal betales inden ankomst.

AFBESTILLING - SELVVALGT

Ønsker du at afbestille uden det skyldes ændringer i UM’s rejsevejledninger, tilbagebetaler vi alle indbetalte beløb fratrukket følgende afbestillingsgebyr:

  • Indtil 60 dage før ankomstdato - afbestillingsgebyr kr. 500,- per person

  • Fra 59 til 30 dage før ankomstdato - afbestillingsgebyr kr. 3.000,- per person

  • Fra 29 dage før ankomstdato - afbestillingsgebyr 100% af indbetalte beløb.

AFBESTILLING - ÆNDREDE REJSEVEJLEDNINGER

Ændrer UM sin Cypern rejsevejledning til “Orange” eller indfører de Cypriotiske myndigheder karantæne eller andre indrejserestriktioner udover den nuværende COVID19 test, tilbagebetaler vi alle indbetalte beløb UDEN gebyr.

REJSEFORSIKRING

Du er selv ansvarlig for at tegne en rejse- og sygeforsikring. Vi anbefaler at sørge for din forsikring dækker COVID19 og også omfatter sygdom og skader inden afrejse, før-afrejsedækning. Således er du dækket hvis du eller din partner forhindres i deltagelse pga. skader eller sygdom.

CYKELFORSIKRING

Husk at tjekke din indboforsikrings dækning af cykelskader/tyveri i udlandet og ved transport. Din cykel står sikkert på vores overnatningssteder, men der er ingen garantier.

FOR SENT I LUFTHAVNEN

Tjek at din rejseforsikring dækker for sen ankomst i lufthavnen. Møder du ikke op på Cypern som aftalt regnes dette for en afbestilling og dine indbetalte beløb er tabt.
På afrejsedagen planlægger vi ekstra god tid til lufthavnstransfer, men MTB-Adventure ApS påtager sig ikke ansvaret for at du ankommer for sent. Vores transport partner bruger kun nyere biler og minibusser af højeste standard, men der er ingen garanti eller erstatning for mistet flyafgang. (Vi har aldrig mistet en flyafgang!)

I øvrigt henvises til lov om Pakkerejser og Rejsegarantifonden.