FOR RYTTER

Cypern er fra oktober til maj Europas bedste cykeldestination.

Hvis du ikke har prøvet Cypern før, så læs hvad det er der gør øen så unik i afsnittet "Cykling på Cypern" herunder eller se billederne her på siderne, de taler for sig selv.

Uanset hvilken bredde dæk du foretrækker har Michael fundet de fedeste cykelture til dig.

Der køres 4-5 guidede ture hver uge og ligeså mange selvguidede, som du har lyst/kræfter til. 

Vores åbne uger er ikke deciderede træningslejre eller konkurrencer hvor det gælder om at køre hinanden i bund eller jagte KOM's. Vi kører i een gruppe med mottoet "alle ud, alle hjem".
Men du får naturligvis lov at køre eget tempo både op og ned. Der samles op eller vendes rundt og hentes på top og i bund, så alle får en god cykeloplevelse med hjem.

Cykeldagen starter typisk med rytterbriefing kl. 8:00 og afgang mellem 8- 9, vi er retur til frokost snack efter kl. 11 før kl. 13. Alle kører med hjelm ligeså længe vi sidder på cyklen, overholder færdselsloven og tager hensyn/hjælper de andre i gruppen.
Skal du være verdensmester, så meld dig til VM*, det er ikke hos os.
Hos os er der tid til et billede og et cafe stop eller to, vi er på ferie, husk det nu.

Yoga/udstrækning, er rigtig sundt for stive og trætte cykelben. En god udstrækning kan gøre en kæmpe forskel. Derfor "låner" vi Tanya 1-2 gange ugentligt og laver en halv times rytter-yoga. Det kommer til at gøre lidt nas, men det virker.

Massage er ikke kun for de professionelle, det er både rart og rigtig sundt at få ben, ryg og skuldre arbejdet godt igennem efter et par lange cykelture. Vi får besøg af en massør to gange om ugen på "villa" ophold. På vores SPA hotel kan du booke massage hver dag.

Læs alt om de tre forskellige uger inkl. muligheder for lejecykler herunder og se fælles afsnittet "Cykling på Cypern" nederst.

Advarsel: Efter du har læst og set billeder, er der en stor chance for du omgående booker billet.

*Skal det være konkurrence og jeres eget "VM", så booker i en privattur for gruppen, firmaet, klubben eller hvem i nu er. Vi finder det perfekte set-up til jeres gruppe og køre alle de bjerg- og skiltespurter i vil/kan - se mere HER.

 
 
 

CYKLING PÅ CYPERN

Det helt unikke ved Cypern som cykeldestination er at både asfalt raceren, grus specialisten og MTB'eren mødes af helt perfekte forhold. Det er ikke "enten eller", som det ellers ofte er andre steder, men ganske enkelt "både og".

Fra 0 - 2.000 hm på under 50 km, time lange opkørsler og super flotte, udfordrende nedkørsler. Bjergtoppe og sand strand. Ingen trafik. Små snørklede bjergveje, flotte rullende bakker langs kyster. Løse grusveje og knastørre singletrails eller asfalt i alle typer. 

Her er der ikke brug for at gå på kompromis, så uanset om du er til MTB, gravel eller landevej, garanterer jeg at du får lyst til at komme igen til en uge mere. Kom endelig på besøg og lad dig begejstre af Europas "hemmelige" cykelparadis.

Oh, jo, der er et minus, du skal huske at køre i den forkerte side, men det er hurtigt lært.